Medlemsbrev november 2023


Kära Vänner!

Vi har ändrat tiden på våra klockor och tittat tveksamt genom fönstret om det går att ta en promenad denna regniga dag.
Det finns dock ljus och mycket ljus i mörkret. Höstljus!
Under två veckor erbjuder Sofiero oss att omfamnas av höstljus, med musik inspelad av Helsingborgs symfoniorkester, i parken dagligen kl. 16.30 – 21.00. Det är precis vad vi behöver i novembermörkret. Vi ses väl?

2023 går mot sitt slut men vi har en aktivitet kvar för föreningen.
Bokprat med Ellen tisdag 14 november kl. 18.00 i Killbergs bokhandel.
Ellen håller sitt mycket omtyckta bokprat med spännande, intressanta och rekommenderade böcker i Killbergs bokhandel där vi också har möjlighet att handla böcker inför julen med rabatterat pris. Vi får också träffa författaren Britt Peruzzi. Britt har skrivit flera böcker i Riviera-serien om poliskommissarie Alda Luppi i Nice och kommer att berätta om sina böcker. Många har redan anmält sig men det finns ett begränsat antal platser kvar. Anmäl dig till Ellen, ellen.skarp@hotmail.com

Styrelsen kommer nu snart att börja arbeta med programmet för 2024. Vi hoppas att kunna erbjuda er intressanta och spännande aktiviteter i parken och i slottet. Vi följer hur renoveringen av slottet går framåt och vad det innebär för oss och våra aktiviteter. Kom gärna med synpunkter och förslag på vad ni vill att föreningen skall erbjuda för aktiviteter.

Varma hösthälsningar!
Vi ses i Vår vackra park i ljus med musik!


Kerstin Hassner
Ordförande Sofiero Vänner