Medlemsbrev november 2022
ästa Sofiero Vänner!
Vi har just upplevt vår fina park i Höstljus och nu går parken till vila för att snart åter glädja oss tillsammans med vårens första efterlängtade solstrålar.
Men låt oss inte missa den vackra vintern med den skönhet som lugnet, kylan och förhoppningsvis snön ger. ¨
På onsdag 30 november har vi höstenssista arrangemang, Ellens bokprat. Det är fullbokat och vi kommer att utnyttja Oscarssalens alla vrår för att vi alla ska få plats.
Samma dag håller styrelsen årets sista styrelsemöte där vi förutom att titta bakåt vad som hänt under året kommer att se framåt mot nästa säsong. Vi uppskattar mycket att få idéer från er om arrangemang, resor mm., så kontakta gärna någon av oss i styrelsen med tankar och förslag.
Det är osäkert och inte alls klart hur renoveringen 2023 kommer att påverka oss. Klart är att vi inte kommer att kunna ha några aktiviteter inomhus på slottet.
Det öppnar också nya möjligheter för oss att tänka nytt vad vi kan göra för föreningens medlemmar och för Sofiero.
Det är som sagt inte långt kvar tills vi välkomnar det nya året 2023. Det är dags att betala in medlemsavgiften för 2023, 175 kr (oförändrad avgift) och det görs lämpligast på bankgiro 5479-9424.
Årsmötet 2023 kommer att hållas måndag 13 mars kl. 18.00 i Stadsteaterns foajé så ”save the date”
Nu stundar snart Jul och ett Nytt År.
Styrelsen för Sofiero Vänner vill med det varmaste tacka er för ert deltagande och medlemskap under 2022 och vi ser fram emot att möta er alla i olika aktiviteter nästa år till glädje för oss alla och till gagn för Sofiero Slott och Trädgård.
od Jul och Gott Nytt År 2023 Styrelsen för Sofiero Vänner KerstinHassner ordförande