Medlemsbrev oktober 2021
Kära Vänner!
Den kära hösten med sin friskhet och klara färger har kommit på allvar och vi ser tillbaka på en fin sommar och ljuvliga upplevelser i Sofiero. Vi har i styrelsen gått igenom säsongen och konstaterar att vi trots pandemin kunnat genomföra ett stort antal aktiviteter och alla har varit välbesökta. Antalet medlemmar är idag 177 och det kommer ständigt förfrågningar från nya medlemmar. Vi har en aktivitet kvar och det är Bokprat inför julen med Ellen Skarp tisdag 30 november kl. 14 i Oscarssalen på Slottet.
Det är redan många som anmält sig men i och med att restriktionerna släppts så kan vi vara fler samlade. Kostnaden är 65 kronor och då ingår kaffe och kaka.
Parken i Sofiero ger oss alltid en fin upplevelse så även nu på hösten då det mesta lägger sig för att vila. Det är en stilla skönhet i lugnet och växterna. Nu ser vi fram emot Höstljus som arrangeras 31 oktober – 14 november. Den magiska upplevelsen med ljus och mörker ska vi inte missa. 
Föreningen håller årsmöte som vanligt i mars och vi återkommer om vilken dag det blir. Innan dess kommer styrelsen att börja planeringen av nästa års aktiviteter. Kom mycket gärna med förslag och idéer vad vi ska satsa på. Vi kommer att göra en resa, göra vandringar i parken, föredrag med mera och vi vill mycket gärna veta vad just du önskar att vi planerar för föreningen. Kom gärna med förslag vart resan skall gå nästa år. Vi kommer också att ha kontakt med ledningen för Sofiero om vad vi kan bistå med. 
Styrelsen sänder sina varma hälsningar och som vanligt ses vi i Sofiero och i parken.
 
Kerstin Hassner
Ordförande Sofiero Vänner
Medlemsbrev oktober 2021